torstai 12. helmikuuta 2015

No onhan se vähän perseestä

Mun näppäimistö on todella perseestä, koska joku ystävistäni kaatoi uudenvuoden yönä viinahyytelöt näppäimille. E ei toimi kunnolla ja enterkin on finaalissa. F on taas puoliksi irti.
Ja muuten vituttaa aivan älyttömästi se ihminen, joka on koko päivän porannut tossa seinän toisella puolella, voitko lopettaa kiitos.

Mikäs muu ärsyttää. No tossa tien toisellapuolella asuvat naapurit (vanha pariskunta). Tiedän, että olemme kämppikseni kanssa viehättäviä, mutta kokoaikainen kyylääminen ei ole nautinnollista.Mietin tuossa yksi päivä ajatuksiani halki. Pelkään, että elän epätodellisuudessa ja kun tajuan nykyisen tilanteen, murrun pieniksi paloiksi. Ystäväni sanoi minulle ''Ei tollaisia asioita kannata pelätä.'' Pelkään silti. 

En pelkää kuitenkaan liikaa, revin jokaiseen päivään iloa, tai ei sitä tarvitse oikeastaan edes repiä. Ja oikeesti mun elämä on tosi kivaa, välillä tulee vaan mietittyä liikaa. Yritän välttää sitä, koska itseni tuntien siitä ei hyvää seuraa.


Tuntuu muuten todella hyvältä kuunnella kuulokkeista Haloo Helsinkiä ja laulaa niin helvetin kovaa, että varmasti tiedostat naapurien kuulevan sen. lol8 kommenttia:

 1. tiedän tunteen kun naapurissa vanha pariskunta kyylää mitä teet yms. hyvää kevättä sulle =)

  VastaaPoista
 2. Voi sua! Kiva ku jaksat kuiteki blogi tekstii tehä

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun taas postaat!

  VastaaPoista
 4. Onks se maijjun kissa siellä??

  VastaaPoista
 5. Hei kato mistä sut bongasin, no Habbo Hotellista tietenkin! ;D http://www.habbo.fi/articles

  VastaaPoista
 6. MISTÄ se sun mustavalkonen raita paita joka näkyi viime videossa pakko saada tietää!?

  VastaaPoista