torstai 27. joulukuuta 2012

Joulua ja linssiin tuijottelua.


Mm m, käsisydämmellä vannoin, että kirjoitan ennen joulua,
mutta enpä kirjoittanut. Anteeksi pyynnöt siitä !
Kaikissa joulumainoksissa sun muissa joulu jutuissa painotetaan sitä,
että älä kiirehdi. Henkilökohtaisesti en ole ikinä kuullut ihmisestä joka
ei olisi ennen joulua tai jouluna ollut kiirehtimättä. Musta tämä paunostus
sopii vain alle kouluikäisille. Heidän ei tarvitse, kuin odottaa joulupukkia
ja avata paketteja, mutta niinhän se kuuluukin mennä.
Tämä yllätys josta mun piti jo ennen joulua kertoa on tdidiiditiiii minä
vloggaan myös nykyään joten käykää tsekkaamassa mun kanava !

22 kommenttia:

 1. kuinka vanha oot ? (:

  VastaaPoista
 2. Millä hakusanalla sut löytää ?:)

  VastaaPoista
 3. mikset laita videoita isoiksi? kopioit vaa youtubesta upotuskoodin blogitekstin html:ään. mut miten toi sun vastausvideo voi kestää yli 15 minuuttii vaik sul on vast 4 videoo. mulla on 11 videota youtubessa ja kerran yritin lataa yli 15 minuutin pitusta nii youtube poisti sen ''koska videosi on liian pitkä'' ku mun mielest eka pitää tulla se sellane ''ONNEKSI OLKOON ! VOIT NYT LADATA YLI VIIDENTOISTA MINUUTIN PITUISIA VIDEOITA'' voisitko pliis vastata haluisin tietää??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä jaksa vaivata päätäni sen takia et voisin saada ehkä blogini vähän nätimmäks. Musta se on hyvä näin. Siis ei mulla ollu mitää ongelmaa, mä saan tehdä 30minuutin kestävii videoi mun kameran mukaan.

   Poista
 4. oot tosi nätti :) ! + miten nuorena noit tatuointeja saa oikee ottaa ? :) + sattuuks se ? ja voiks joskus ottaa kuvan sun napa lävistyksistä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos (--: hmm tatuointien ikäraja on musta 12 vuotta. Mutta vanhemman luvalla sun pitää mennä se ottamaan, siihen asti kun oot 18. Kyllähän se aina tuntuu kun tatuointi tehdään. Mulla ei mitään suurta kärsimystä tullut jalkapöydästä tai kädestä, mutta pohje oli sellanen et kyyneleet valu ja tuntu et koko jalka lähtee irti. Ja täällä blogissa pitäis olla kuva mun napakoruista.

   Poista
 5. Yritin kommentoida sun youtubeen mut se sano koko ajan error nii tota sun videot ihan huippuja ! Ja oot tosi nätti ! ja Onks sul järjestelmä kameraaa :) ? jos on niin mikä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoskiitos:) on järjestelmäkamera canonin 450D, mutta videot kuvaan canonin videokameralla !

   Poista
 6. Minkä ihmeen takia mainostat vbloggaamistasi blogissasi, ja sitten et vaivaudu edes pistämään linkkiä sinne! Tosi ärsttävää, olisi kiinnostanut (ja varmasti montaa muutakin) käydä kurkkaamassa, niin kuin tekstissäsi kehotat, mutta se on vähän vaikeaa ilman selkeitä neuvoja ja tosiaan se linkki ei todellakaan ois ollut mikään iso homma tänne laittaa!

  Ja ylempänä missä sua neuvottiin videon suurentamisesta vastaat tyyliin: Ei kiinnosta, en jaksa, se on hyvä näin.

  En käsitä mistä sulla riittää lukijoita kun asenne on tämä! Vähän kunnioitusta lukijoita kohtaan, niin voit saada sitä myös itse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä et taida olla kovin fiksu? tajuatko, että hän ei tee tätä sinua vaan itseään varten? Ärsyttää ylikaiken tälläiset ihmiset jotka luulevat, että joku kirjoittaisi blogia vain muiden iloksi...

   Totta kai lukijoita pitää kunnioittaa ihan kuin muitakin mutta missä hän muka ei ole lukijoitaan kunnioittanut...

   Vie katkeruutesi pois internetistä pyydän. :)

   Poista
  2. Olen pahoillani etten ole ollut täysin aktiivinen blogin suhteen. Tottakai voin laittaa linkin ! Luulin, että videon kautta pääsisi kanavaani, mutta näin ei näköjään ollut. Ei tarvitse sanoa niin ilkeästi jos en ole jotain huomioinut. Valitettavasti en osaa laittaa videoita suuremmaksi ja mm m totta se ei ole minulle niin tärkeää onko video suuri vai ei. Video on mielestäni tärkein. Haluan saada vain asiani ja kuvani näkyviin, ei muuta.

   Poista
 7. Et ole maailman napa vaikka ootkin niin SAATANAN HIPSTER!!!!!!!!!!!!!!!

  t: sama anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm jos sulla on noin paljon joku mua vastaan niin en ymmärtä miksi ylipäätään luet blogiani. Mä en ole sanonut sulle mitåån, että sulla olisi syytä haukkua minua. Aika tyhmää.

   Poista